Zingen

Zingen is een enorme passie van mij! De muziek in samenspel met woorden kunnen me zo diep raken van binnen. Ze doorkruisen plekken in mijn hart waar soms de toegang lang geleden al voor was afgesloten. Muziek kan echt gevoelige snaren raken. Alleen daarom al vind ik het prachtig om te zingen.

Ik houd er van om mensen te raken met mijn zang. Muziek ademt voor mij emotie. Het hoeft niet perfect te klinken als het maar vanuit het hart gezongen of gespeeld is. Zowel in de kerk als in een band heb ik mogen zingen. Dit waren prachtige ervaringen.

Mocht je een zangeres nodig hebben voor een kerkdienst, ceremonie of begrafenis dan hoor ik het graag. Ik nodig je uit om te luisteren......


                                               

                                                                                                         6 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je ook zingt! Doe ik ook.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ja, zingen is echt een enorme passie van mij en zo'n heerlijke uitlaatklep :-)

   Verwijderen
 2. Mooie uitvoering hoor, van Amazing Grace! Weet niet wat die heetwinkel te zemelen had, maar het was iig onterecht.. Kan dat niet begrijpen, als je t niet mooi vindt, luister je het toch niet af?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bea :-) Saida Heetwinkel heeft niks raars gezegd, ze vroeg me of ik op haar bruiloft wou zingen :-) Weet niet goed waar die reacties zijn gebleven heb er zelf eentje verwijdert omdat ze dubbel waren maar de rest is me een raadsel....

   Verwijderen

Ik hoor graag je reactie!